NO / EN

Argent Restaurant

Under skråtaket på isfjellet i Bjørvika ligger en skjult perle. En oase av ro midt i sentrum, der du kan nyte et glass kald drikke og en matbit før forestilling, som en pust i bakken under handleturen eller på oppdagelsesferd på Havnepromenaden.

Menyen varierer etter sesong, og har innslag av kjente skandinaviske, franske og asiatiske smaker, satt sammen i skjønn harmoni. Skal du på forestilling så er du hjertelig velkommen tilbake til den gode sofakroken vår i pausen, eller til bords for å fortsette måltidet.

Bruk gjerne vår nettbooking for å bestille bord til opptil åtte personer. Ønsker du å reservere for ni personer eller flere så ber vi om at du tar kontakt med oss per telefon eller epost.

Arrangement hos oss

Enten du planlegger et lite bryllup, en familiesammenkomst eller et frokostmøte så ønsker vi dere hjertelig velkommen til oss. 
Argent er godt egnet for lukkede arrangementer, og med beliggenhet midt i smørøyet av Oslos nye bydel er det enkel adkomst fra flytoget, via byens kollektivtilbud, på bysykkel og til fots. 

Ta kontakt for priser eller en kjapp visning!

Åpningstider:

Tirsdag - Lørdag: 16.00 til 21.00
Søndag-Mandag: Stengt

BESØKSADRESSE

Kirsten Flagstads plass 1
0150 Oslo

Kontakt:

Telefon: 21 42 21 42
E-post: post@opera-huset.no

KAPASITET: 

Opp til 120 personer, avhengig av bordoppsett og andre ønsker.

 

Operaen

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunst-institusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet, innenfor et stort register av uttrykk, og tilgjengelig for et bredest mulig publikum.

Operaen har som verdi å gjøre livet større. 

 
 

Ansatte

operaen-ansatte-9282.jpg

Erling Sjøen Mikkelsen
Daglig leder

Lena Nilsen
Bookingansvarlig

operaen-ansatte-9306.jpg

Tore N. Sømme
Kjøkkensjef