SOPPMENY (21.-30.SEPTEMBER 2015)
GINGRAVET HJORTEPLOMME
grillet portobello og konserverte druer, steinsoppkrem og soppskum
SOPPBULJONG
sprø kalvebrissel, fersk pasta og soppduxelle
GRILLET KAMSKJELL FRA FRØYA
svart trompetsopp, trøffelsnø, beter og trøffelmajones
PANNESTEKT KVEITE
kantarellkrem, svart kål, røkt selleri og brent steinsoppaïoli, kantareller og einebær- og salturtsjy
FOIE GRAS-SPEKKET FASAN
hvitløksstekt skogsopp, sprø skorsonnerot, soppmuffin, syltet bjørnebær og morkelglaze
TALEGGIOKREM
sprø champignon og frysetørket bringebær
SHIITAKESOPPISKREM OG SJOKOLADETRUKKET BACON
sjokolademousse med hint av trøffel, og pisket mangogelé
7-RETTER, KR 830,-
6-RETTER, KR 780,-
5-RETTER, KR 715,-
4-RETTER, KR 630,-
3-RETTER, KR 530,-
2-RETTER, KR 410,-